Girona: FESTI.DOK 2011

Publicado en por Ivonne Leites. - Atea y sublevada.

Benvolguts/des,
És un plaer per a nosaltres convidar-te a la cerimònia del Festi.dok 2011, que se celebrarà el proper dissabte, a les 18,30 hores al cinema Truffaut de Girona.

En aquesta segona edició del festival iniciem el concurs de curtmetratges, centrats exclusivament en els Drets Humans i la Pau. Els deu finalistes, els quals podràs veure al festival, ens mostren deu històries diferents i interessants, mostrant-nos un cop més la necessitat de complir amb els trenta articles de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Adjuntem el programa del festival i esperem comptar amb tu, per comentar els curtmetratges amb una copa de vi de les nostres terres.
 
T'esperem!
 
Comissió organització del Festi.dok
Imatges per a la Solidaritat
*****
Estimados / as,
Es un placer para nosotros invitarte a la ceremonia del Festi.dok 2011, que se celebrará el próximo sábado, a las 18,30 horas en el cine Truffaut de Girona.

En esta segunda edición del festival iniciamos el concurso de cortometrajes, centrados exclusivamente en los Derechos Humanos y la Paz. Los diez finalistas, los cuales podrás ver en el festival, nos muestran diez historias diferentes e interesantes, mostrándonos una vez más la necesidad de cumplir con los treinta artículos de la Declaración Universal de los Derechos Humanos.

Adjuntamos el programa del festival y esperamos contar contigo, para comentar los cortometrajes con una copa de vino de nuestras tierras.
Te esperamos!
Comisión organización del Festi.dok
Imágenes para la Solidaridad

cartell-diari.jpg

Etiquetado en Europa

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:
Comentar este post