Una treintena de 'yayoflautas' irrumpen en un bus de Barcelona en protesta por los recortes

Publicado en por Ivonne Leites. - Atea y sublevada.

 

 
Operació #rebelionbus

www.iaioflautas.org
Premsa: @celescolorado: 618 554 356

Avui, dimecres 1 de febrer de 2012, els i les @iaioflautas ens sumem a la rebel·lió ciutadana  davant la pujada abusiva de les tarifes del transport públic i de les retallades dels serveis en autobusos i metro per part de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), així com l’agressió contra les seves treballadores.

Ens adherim a altres iniciatives que pretenen mostrar el rebuig a una destrucció programada dels serveis públics de transport a la nostra ciutat:

-les protestes dels dimarts #joapeu de la plataforma @_tmb51;
-les iniciatives #yonopago que proposa una acció a tots els metros de l’Estat avui a les 19h. A Barcelona a l’estació de metro de Plaça Catalunya
-la iniciativa @redMEMETRO (http://www.memetro.net/)
-la iniciativa T11 (http://t11targeta.blogspot.com)
- la Carta de treballadors i treballadores, veïns i veïnes contra les retallades i les pujades de tarifes de TMB;
- les mobilitzacions de les treballadores i treballadors. Si les seves reivindicacions no se satisfan el 27 de febrer faran una aturada coincidint amb el primer dia del Congrés Mundial de Mòbils.

Amb l’augment tarifari d’enguany el bitllet senzill va passar de costar 1.45 a 2 euros i la T-10, la més utilitzada pels usuaris, va patir una pujada del 12% arribant als 9.25 euros, molt per sobre de la inflació.

Rebutgem l’augment de les tarifes, el pla de retallades salarials que ha plantejat la direcció, volem que es torni a contractar els treballados acomiadats coincidint amb la supressió de línies, i la dimissió de la direcció actual. A més, reivindiquem que s’aprovin tarifes reduïdes per a les persones grans, la gent sense feina i altres col·lectius colpejats per la crisi.Volem que es mantinguin i s’ampliïn les línies d’autobusos de barri, molt importants per garantir la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat.

En definitiva, volem continuar denunciant els plans de l’oligarquia financera i els seus polítics còmplices per fer-nos pagar la seva crisi, imposant una política d’austeritat al 99%, que només porta a un enfonsament de l’economia i al deteriorament de les nostres condicions de vida i les de les nostres filles i nétes; aprofitant per privatitzar serveis públics i fer negoci amb el que és de totes.

Contra la pujada abusiva dels preus del transport públic!
Per uns serveis públics dignes!
Juntes podem!

Nombre-copia-7.jpg

——————-

 

Ver también;

Los ‘yayoflautas’ pasan a la acción. Grupos de jubilados indignados de cataluña "okupan"…

Los ‘yayoflautas’ pasan a la acción. Grupos de jubilados indignados de cataluña "okupan"…

artículo - 14/12/11 - franquismo y ahora lo hacen contra lo que denominan “la dictadura de los mercados”. Son los iaioflautas (yayoflautas en castellano), un cada vez más numeroso grupo de jubilados…

Los/las iaioflautas ocupan simbólicamente el edificio de la patronal de los hospitales privados…

Los/las iaioflautas ocupan simbólicamente el edificio de la patronal de los hospitales privados…

artículo - 27/12/11 - Los/las iaioflautas ocupan simbólicamente el edificio de la patronal de los hospitales privados catalanes, en el número 72 de la calle Bruc, en Barcelona - #Boimafioso Li diuen retallades i no…

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:
Comentar este post